Her er du: Pedersen&Nielsen › Volvo V60CC

Robust og raffineret

En indlevende køreoplevelse til alle, der elsker design, natur og eventyr.

Fra

475.095

Alle biler er vist med ekstraudstyr

Eventyr, der lever op til det, den lover.

Hvis du hører den til den type mennesker, der tager ud og udforsker verden, er Volvo V60 Cross Country simpelthen bilen for dig: En sportswagon, der ikke alene byder på dynamik og alsidighed, men også et barsk look og terrængående kvaliteter. Hvis du har en livsstil med appetit på eventyr, er den ideel og kan føre dig hen, hvor som helst du har lyst til at være, uanset vejrlig. Og takket være dens bagagerumsplads og alsidighed kan du tage af sted med dine børn på slæb, når naturen kalder.

Selv når Volvo V60 Cross Country er parkeret i indkørslen, udstråler den en sans for eventyr. Tagets fejende sving og de koniske bagerste sideruder giver en følelse af uopsættelighed, mens dens høje, bydende fremtoning og de muskuløse designelementer signalerer en parathed til at erobre verden. Det er den slags bil, du spotter på lang afstand – en individualists valg, der adskiller sig fra mængden. Når alt kommer til alt, er dit liv jo ikke helt almindeligt, så hvorfor gemme sig i en almindelig bil?

Følelsen af at have styr på tingene fortsætter inde i bilen. I samme øjeblik du sætter dig i vores sæder føler du, at du har total kontrol uanset vej- og vejrforhold. Når du kører af sted ud i byen, giver den store frihøjde dig et fantastisk overblik – samt muligheden for at lade byen ligge langt bagude. Og når vejen bliver ujævn eller vejret bliver ubehageligt, kommer V60 Cross Country’s varianter med firehjulstræk til deres fulde ret og fører dig sikkert frem til dit endelige mål. Uanset hvor du tager hen, uanset årstid: Vores Cross Country sportswagon lever op til sit løfte.

 

 

 

Finansier din Volvo

Med Volvo Car Finance giver vi dig et nemt og hurtigt lån til en attraktiv pris.

Læs mere
 

Byg din egen V60CC