Her er du: Pedersen&NielsenNyheder & events › Pedersen & Nielsen er nu certificeret Volvo Personlig Servicetekniker forhandler

Pedersen & Nielsen er nu certificeret Volvo Personlig Servicetekniker forhandler

6. september 2017

Pedersen & Nielsen i Risskov og Aalborg opfylder pr. 23/8-17 alle Volvo Cars certificeringskriterier for at blive Volvo Personlig Servicetekniker forhandler. Volvo Personlige Service er en del af det banebrydende Volvo-værkstedssystem, som spiller en vigtig rolle for øget kundetilfredshed og langsigtet konkurrenceevne for Volvo.

Vi tager Volvo service personligt

Vi mener, at det skal være enkelt at service din bil. Derfor har vi genopfundet den traditionelle tilgang til værkstedsbesøg. Ved at lade de gamle arbejdsmetoder forblive i fortiden, har vi en målsætning om at skabe en ny tilgang til service, der er personlig, effektiv og tager sig af dig på samme måde, som den tager sig af din bil.

 

Volvo Personal Service

Volvos innovative tilgang strækker sig meget længere end til at skabe biler. Med Volvo Personal Service foretages en signifikant ændring i måden at tænke og udføre bilservice på, hvilket gør det mere enkelt at eje og servicere bilen. Arbejdet udføres effektivt i teams, og langt de fleste opgaver færdiggøres dermed i løbet af en time. Dette er med til at nedbringe kundens ventetid, så det ikke længere er nødvendigt at køre tilbage og frem til værkstedet.


Din personlige servicetekniker

En af hjørnestenene ved Volvo Personal Service er, at den enkelte Volvo-kunde får sin helt personlige servicemekaniker, der tager sig af alt vedrørende bilen. Det betyder, at kunden altid bliver modtaget af den samme servicemekaniker, som kender kunden og bilen. En person man kan stole på, og som altid kan besvare eventuelle spørgsmål baseret på førstehåndsviden.

Volvo Original Service

Du kan kun modtage en Volvo Original Service hos et autoriseret Volvo serviceværksted. Her får du en unik kombination af kompetente serviceteknikere, Volvos innovative arbejdsmetoder og Volvo originalt tilbehør.