Her er du: Pedersen&NielsenNy VolvoModeloversigt › Den Nye XC90

Den helt nye Volvo XC90

SANS FOR DETALJER

Fra

1.030.980

Alle biler er vist med ekstraudstyr

Håndværkskunst

Vi har designet den helt nye Volvo XC90 til en krævende målgruppe: dig. Aficionados af genialt design og intelligent teknik. Personer, der ønsker en SUV, og som udtrykker, hvem de er – en bil, der forvandler enhver køretur til en mindeværdig oplevelse, uanset om det er i førersædet eller som passager.

Denne moderne SUV, der findes med fem eller syv pladser, er vores markante bud på, hvad det vil sige at køre en luksusbil i det 21. århundrede. Den er selve indbegrebet af nutidigt svensk design og solidt håndværk, fra ende til anden. Luk dørene til din førsteklasses kabine, indånd den raffinerede, rene luft, og lad byens stress fortabe sig i baggrunden. Det er blot at trykke på skærmen og du har den fulde kontrol. Og når du begynder at køre, mærker du, at den helt nye Volvo XC90 føles som en sportsbil. Uanset om du har fuld fart på ud af motorvejen eller kæmper dig vej gennem bytrafik, gør vores intelligente førersupport det nemmere at køre, så du kan nyde turen.

Den unikke og intuitive Volvo-køreoplevelse – plus vores legendariske sikkerhed – betyder, at du altid når frem til din destination afslappet og rolig. Og fordi vi ved, at du vil have både motoreffekt og effektivitet, giver vores Drive-E drivline dig begge dele.