Her er du: Pedersen&NielsenNy VolvoModeloversigt › Volvo V40

Volvo V40

En moderne, udtryksfuld bil

Fra

313.980

Alle biler er vist med ekstraudstyr

Den helt nye Volvo V40 er en moderne, udtryksfuld bil, der er kendetegnet af skandinavisk luksus med en aura af høj kvalitet og detaljebevidsthed, bl.a. nye instrumenter med fuldt grafisk, personorienteret layout og information.

Køredynamik i toppen af klassen

I kraft af målrettet fokus på en række vigtige områder er køredynamikken i den nye V40 blandt de bedste i klassen. Chassiset er udviklet så det på samme tid er livligt og tillidsvækkende, og det er et must for ægte køreglæde.

Motorprogrammet spænder fra Volvo's første diesel med CO2 udledning på blot 89 g/km til T5 benzin-turbomotoren med 245 hk og acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder. Uanset om man vælger manuel eller automatisk gearkasse, er alle motorvarianter forsynet med start-stop og genindvinding af bremseenergi.

Kabinen i den nye V40 er super-komfortabel og præget af ergonomi og teknologi. Det får én til at føle sig velinformeret, fokuseret og afslappet.

Enestående sikkerhed og førersupport

Sikkerheden er i toppen af klassen, og hvis man tilkøber Pedestrian Detection with Full Auto Brake, får føreren hjælp til at undgå at påkøre fodgængere, der træder ud foran bilen.
Blandt nyhederne er en verdensnyhed, en airbag der beskytter fodgængere - Pedestrian Protection Airbag. Som ekstraudstyr kan endvidere tilkøbes Lane Keeping Aid with haptic auto steering og en smart halvautomatisk parkerings-pilot, der gør det let at parallelparkere.

City Safety systemet, der forhindrer kollisioner ved lave hastigheder, er videreudviklet og fungerer nu ved hastigheder op til 50 km/timen.

Den nye V40 er den mest intelligente og sikre Volvo til dato. Alle systemer og detaljer er udviklet med fokus på føreren, som får hjælp til at undgå sammenstød og farlige situationer, fordi systemerne sørger for, at han/hun er opmærksom og velinformeret. Med det sikkerhedsniveau, bl.a. større fokus på at beskytte fodgængere, styrer V40 mod de maksimale stjerner i de nye, skrappere Euro NCAP sikkerhedstests.

Finansier din Volvo

Med Volvo Car Finance giver vi dig et nemt og hurtigt lån til en attraktiv pris.

Læs mere
 

Byg din egen V40