Her er du: Pedersen&NielsenNy VolvoModeloversigt › Volvo S60

Vores nye Volvo S60

For folk der kan lide, at tage den lange vej hjem

Fra

372.891

Alle biler er vist med ekstraudstyr

Hvis du er den slags chauffør, der – blot for at afrunde dagen med et smil på læben – vælger småvejene, når du kører hjem, i stedet for at tage motorvejen, så du er den type person, vi havde i tankerne, da vi designede vores nye S60.

I 2013-versionen har vi styrket bilens håndtering, design og kontrolknapper med en omfattende række opdateringer, som gør det svært for dig at finde en undskyldning for ikke at sætte dig bag rattet. Og selv når du ikke kører, vil S60 med sit udseende give dig smil på læben – vores designere har understreget dens myndige fremtræden og gjort dens ansigt lidt hårdere og mere respektindgydende, mens den stadig bevarer det stilrene, moderne, skandinaviske design, der gjorde S60 en så stor succes lige fra lanceringen.

Når du accelererer ud af en kurve, er det nærmest som om den kan læse dine tanker
Vi har fokuseret på den nye S60’s naturlige køredynamik, så den reagerer øjeblikkeligt på dine ønsker. Når du f.eks. accelererer ud af en snæver kurve vil din S60 følge den kurs du vælger med næsten telepatisk nøjagtighed. Du vil elske Corner Traction Control, et system med torque vectoring. Det hjælper dig med at understyre ved at anvende præcis den rette mængde motor- og bremsekraft på de indre og ydre hjul, mens du accelererer ud af en kurve. Du vil opleve dette som særlig praktisk, når du fletter ind i hurtig trafik fra en sidevej.

Desuden er en god undervogn grundlaget for enhver god vejbeliggenhed, og S60-ejerne kan vælge mellem fire individuelle undervognstyper: Touring, Dynamic, Four-C og vores R-Design sportsundervogn. Vi har brugt tusindvis af timer på at perfektionere og fintune dem. Vi tror du vil blive begejstret for resultatet: En reaktionsvillig, dynamisk adfærd, uanset hvilken løsning du vælger.

Finansier din Volvo

Med Volvo Car Finance giver vi dig et nemt og hurtigt lån til en attraktiv pris.

Læs mere
 

Byg din egen S60