Her er du: Pedersen&NielsenNy VolvoModeloversigt › Volvo XC60

Volvo XC60 MY17

SUV'en der er fantastisk at køre

Fra

621.985

Alle biler er vist med ekstraudstyr

Den perfekte bil til krævende førere på jagt efter eventyr – både i og uden for byen

Din livsstil siger, at du har brug for en SUV, dit hjerte siger, at du vil have en stilfuld, førerorienteret sedan. Hvis det er dit dilemma, er vores Volvo XC60 lige noget for dig. Det er den perfekte bil til krævende førere på jagt efter eventyr – både i og uden for byen. Og takket være en lang række forbedringer, både ind- og udvendig, er vores dynamiske, forfinede, velproportionerede SUV nu endda blevet endnu bedre.

Du er virkelig nødt til at køre en XC60 for at værdsætte dens fremragende håndtering. Takket være dens klasseførende undervogn og Corner Traction Control – et system, der gør kurvekørsel endnu sjovere – føles den ikke som en knejsende, toptung SUV: Den er mindst lige så adræt og smidig som en kilometerslugende sedan. Men dens kørehøjde giver dig en suveræn kørestilling og større selvtillid, når du snor dig igennem travl bytrafik. Og med sin rigelige frihøjde vil den bringe dig frem, hvor din eventyrlyst end måtte dirigere dig hen.

Vores nye XC60 får et smartere, mere målrettet look, der er lige så meget hjemme på en gade som en markvej. Vi har forfinet designet, så bilen nu er i én og samme karosserifarve, hvilket giver vores SUV et mere urbant touch. De nye forlygter giver XC60 et fokuseret, energisk ansigt med enorm vejtilstedeværelse, og det kraftige, lodrette kørelys er placeret langt ude i hjørnerne af bilen for at understrege XC60 højde og statur.

 

Finansier din Volvo

Med Volvo Car Finance giver vi dig et nemt og hurtigt lån til en attraktiv pris.

Læs mere
 

Byg din egen XC60 MY17