Her er du: Pedersen&NielsenNyheder & events › Guldsponsor for Randers HK.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning Randers er officiel Guldsponsor for Randers HK.

12. juni 2017

Randers HK driver absolut tophåndbold og har til mål, at være en del af den danske og internationale håndboldelite. Denne passion og karakter er noget Pedersen & Nielsen Automobilforretning kan nikke genkendende til, hvilket blandt andet er derfor et fremtidigt samarbejde mellem Pedersen & Nielsen Randers og Randers HK er et spændende lokalt initiativ, som begge parter glæder sig til drage nytte af.

Lokal opbakning og professionelt samarbejde

Pedersen & Nielsen i Randers er autoriseret bilforhandler og servicecenter med mærkerne Volvo, Ford, Fiat, KIA & Renault. ”Med 54 år i bilbranchen, har Pedersen & Nielsen i Randers en velkendt forretning i lokalområdet, men som sponsor af Randers HK har vi mulighed for at støtte op om noget stærkt og lokalt, og samtidig promovere de nyeste Premium Volvo produkter i et lokalt og passende forum, hvor eksponering overfor blandt andet lokale kunder og samarbejdspartnere har været et vigtigt incitament for os. Udtaler Jan Kronborg, Filialchef, Pedersen & Nielsen Randers.
 

Den nye direktør ved Randers HK, Per Rasmussen, bliver det næste år godt kørende i en splinterny Volvo S90 D4 Inscription. Volvo er Premium mærket hos Pedersen & Nielsen og derfor var det meget nærliggende, at vælge en af de nyeste Volvo-modeller som sponsorbil – en topmodel til et tophold.
 

”Vi er i Randers HK rigtig glade for at have indgået en større samarbejdsaftale med Pedersen & Nielsen – en aftale som skal være med til at give begge parter værdi – en aftale som begge parter er en aktiv del i. Jeg fornemmede med det samme på vores møder og snakke omkring muligheder, at det var en særdeles professionel virksomhed med et professionelt set-up. Derfor var det en oplagt beslutning at indlede samarbejde hvor vi løbende evaluerer muligheder sammen og allerede nu har det skabt stor opmærksomhed i dagligdagen men også på de sociale medier og for nuværende er der rigtigt mange der har vist interesse bilen – så vi er rigtig godt i gang – så jeg tror på at denne type bliver givtig for begge parter”, siger Per Rasmussen. ”Samtidig håber jeg at det kan være med til at bygge på vores samarbejde i det daglige”, afslutter Per Rasmussen.

 

En del af det sportslige erhvervsliv i Randers

Pedersen & Nielsen i Randers har som en del af forretningsgrundlaget en lokal strategi, hvor fokus ligger på at værne om lokalområdet og lokale initiativer, hvilket i dette tilfælde også bevirker, at Pedersen & Nielsen i Randers nu tager skridtet videre og bliver involveret i det sportslige erhvervsliv i Randers.

”Vi er rigtig glade for aftalen, som jeg tror bliver positiv for begge parter. Derudover er Randers HK er et spændende hold, som vi glæder os meget til at følge på sidelinjen det næste år” Udtaler Jan Kronborg.