Her er du: Pedersen&NielsenNyheder & events › Den nye Volvo XC40

Den nye Volvo XC40

5. oktober 2017

Den nye Volvo XC40 er en kompakt SUV, som tilbydes i to eksklusive First Mover Editions til en attraktiv pris. Med et udtryksfuldt design, kreative opbevaringsmuligheder og smart teknologi er den nye XC40 bygget til livet i byen. Oplev et design, der er ungdommeligt, autentisk og med masser af karakter.

En kompakt SUV

First Mover Editions
De to First Mover Editions tæller First Mover Momentum og First Mover R-Design. First Mover Momentum tilbyder en omfattende udstyrsliste, der blandt andet tæller: læderintræk, metallak, nøglefri betjening start/døre, High Performance lydanlæg, parkeringssensor for og bag samt IntelliSafe Assist. First Mover R-Design tilbyder også en omfattende udstyrsliste med: Harman Kardon Premium Sound lydanlæg, et sortlakeret panorama el-soltagtag, parkeringskamera bag, el-styret bagklap samt Sensus Navigation Pro. 

Det fulde motorprogram præsenteres senere i år.

Smart teknologi
Teknologien har et elegant touch med en brugervenlig touchskærm samt et højt opløselige førerdisplay, som gør hverdagen lettere. Det er nemt og intuitivt at anvende din smartphone i den nye Volvo XC40, hvor du kan oplade den uden brug af ledninger. Den trådløse opladning reducerer rod i kabinen og gør den let at nå. 

Som ekstraudstyr kan du tilkøbe Volvo On Call, som gør din nye XC40 til din personlige assistent. Funktionen ved, hvornår du har aftaler, hvor de er og hvordan du kommer derhen. Volvo On Call giver dig også mulighed for at forbinde din Volvo til internettet ved hjælp af et SIM-kort, hvilket giver dig wi-fi i bilen, uanset hvor du befinder dig.

God kontrol
Når du sidder i den nye Volvo, vil du en forhøjet siddeposition medvirke til, at du føler dig i kontrol. Overskueligt kabinedesign, smukke detaljer og omhyggeligt udvalgte materialer karakteriserer ægte svensk håndværk. Den øgede frihøjde giver Volvo XC40 en stærk holdning og et fremragende udsyn. De store hjul og dæk klarer ubesværet enhver vej. Dette er en SUV, der giver dig frit udsyn over vejen forude.

Kreative opbevaringsmuligheder
Volvo XC40 har smarte opbevaringsløsninger, der er med til at gøre hverdagen mindre kompliceret. Nogle af de smarte løsninger er eksemplevis et rum i bildøren, der er stort nok til at opbevare en bærbar computer, og en udfoldelig krog fra handskerummet, hvor du kan hænge tasker eller takeaway. Der er endda et lille rum under armlænet, hvor der er plads til en pakke lommetørklæder.

Det er desuden nemt at læsse og tømme bagagerummet takket være funktioner såsom hands-free, el-styret bagklap. Sving blot din fod under bagkofangeren for automatisk at åbne eller lukke bagagerummet.

Volvo XC40 i tal

  • Det førsteklasses Harman/Kardon Premium Sound audio system har 13 højtalere for at give en smuk balanceret lyd.
  • Med en volume på 479 liter har Volvo XC40 et af de største bagagerum i sin klasse.
  • Vælg mellem ni forskellige letmetal fælge, helt fra 17" til 21" i diameter.
  • Tilvælg vores 360˚ bird-view camera, der gør parkeringen lettere ved at give dig et fugleperspektiv over din bil og dens omgivelser